Pagini


sâmbătă, 19 noiembrie 2011

cozonaci pentru Suedia

Am copt si livrat o comanda speciala :-)

Este vorba de doi cozonaci rumeni si frumosi, de cca 2kg fiecare, cu nuci si stafide, care vor ajunge peste mari si tari, in Suedia. Nu, nu i-am expediat noi, ci au plecat in bagajul persoanei care i-a comandat.

Pofta buna, multumim pentru comanda si va mai asteptam!

luni, 7 noiembrie 2011

Comenzi si programari

Daca nu aveti timp, chef sau cunostintele necesare pentru a va pregati cozonacii de sarbatori (si nu numai), va putem ajuta.

Pentru comenzi si programari va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0751.159.833 sau la adresa de email: cozonacidecasa@gmail.com

Cozonacii romanesti

"De Crãciun, ortodocșii și toţi creștinii români se adunã în jurul unor simboluri gustoase tradiţionale, între care și cozonacii, fãrã de care sãrbãtoarea ar fi frustratã și tristã. Nu afirmã nimeni, desigur, cã în toatã aceastã bucurie în feericul ritual al sãrbãtorilor creștine, cozonãcelul este de sorginte româneascã.

Nici pe departe! Dar atâta timp cât Ajunul face sã miroasã nãucitor a cozonaci peste munþii Carpaţi, peste Dunãre și Nistru, peste Tisa, trebuie s-o spunem, și încã în gura mare: de sãrbãtori, românii mãnâncã cozonac!"
(Radu Anton Roman)